Top pracovisko na Slovensku

• +421 (2) 59 320 111

Život ide ďalej

1. 12. 2010

Ak niekto dostane druhú šancu na život, je to úžasné. Presne také pocity majú pacienti po transplantácii srdca, ktorí svoj boj o život vyhrali. V tomto duchu pod názvom „Život ide ďalej“ bola v stredu 01. decembra 2010 otvorená výstava amatérskych fotografií pacientov NÚSCH, a.s., ktorým zachránila život práve transplantácia srdca.

Generálny riaditeľ NÚSCH, a.s. Ing. Mongi Msolly, MBA vyjadril poďakovanie všetkým lekárom zdravotnému personálu a pacientom po transplantácii poprial veľa zdravia. Vyjadril potešenie, že výstavu otvorili práve v NÚSCH, a.s., kde pacienti dostávajú ďalšiu šancu pre svoj nový život. Primárka oddelenia zlyhávania a transplantácie srdca Doc. MUDr. Eva Gonsalvesová, PhD. zdôraznila, že pacienti po transplantácii sú ľudia, ktorí boli na pokraji svojej životnej cesty a o niekoľko hodín, resp. dní prišli naspäť k svojim rodinám a povedali „sme tu“. Dodala, že mohli by sme zachrániť ešte viac ľudí, ak by slovenské zdravotníctvo bolo oveľa viac efektívnejšie.

V rámci výstavy sa uskutočnila aj fotosúťaž, v ktorej transplantovaní pacienti mohli vyhrať viaceré hodnotné ceny.

Výstavu zorganizovalo Občianske združenie Dar života a je možné si ju pozrieť v priestoroch NÚSCH, a.s. .

• ISO 9001
  • ISO 140001
  • HACCP
  • ISO 45001
  • ISO 37001
  • EMAS SK-000057
NÚSCH, a.s., spĺňa požiadavky noriem ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 45001, ISO 37001, ESH, EMAS a je držiteľom certifikátov preukazujúcich súlad s uvedenými normami.